TF classic (without zippers)

70,80

Lipoelasticin® TF classic (without zippers)-malli on hengittävä, polviin asti ulottuva, vyötärölle ulottuva keski- ja alavartalon tukipukine, jossa on avoin haaraväli ja lahkeissa on kauniit pitsisomisteet. Tuotteessa on käytännöllinen lateksiton kuminauha, jonka ansiosta tukitekstiili pysyy moitteettomasti oikealla paikalla.

Vatsan kohta on vahvistettu erillisellä tukikankaalla, jonka ansiosta tukitekstiili tarjoaa käyttäjälle optimaalin tuen.

TF classic without zippers-tukitekstiili tarjoaa optimaalin tuen ja painetason erityisesti vatsan-, selän-, vyötärön-, pakaroiden-, lonkan-, lantion- ja reisienseuduille. Tuotetta voidaan käyttää koko toipumisprosessin ajan. Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi suosittelemme kuitenkin, että vaihdat ko. tukitekstiilin kahden viikon jälkeen Lipoelasticin® Unique-malliston tukitekstiiliin.

TF classic without zippers-tukitekstiili on valmistettu hengittävästä ja antibakteerisesta Classic-materiaalista.

SUOSITELTU KÄYTTÖTARKOITUS: Vatsan rasvaimu, vatsan muokkaus, lantion rasvaimu, pakaroiden rasvaimu, pakaroiden kohotus sekä reisien rasvaimu. Sopii käytettäväksi jokapäiväisessä arjessa vartalonmuokkaamiseen ja tukemiseen.

VALMISTUSMATERIAALI: 72% polyamidia, 28% elastaania.

VÄRIVAIHTOEHDOT: Beige.

KOKOVAIHTOEHDOT: XS-XL.

Oikean koon saat mittaamalla itseltäsi mittasi rintojen alta, vyötärönympärysmittasi, lantionympärysmittasi, reidenympärysmittasi sekä mittasi polven yläpuolelta.

Koko

XS, S, M, L, XL

Väri

Beige