AS

35,60

Lipoelasticin® AS-malli on takapuolelta suljettava irotohihamalli. Mallin etupuolella on irrotettavissa oleva silikoninen nauha takaamassa, että hihat saadaan asetettua oikealle paikalle. Lisäksi nauha takaa tukihihojen paikallapysymisen. AS-malli soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi käsivarsien rasvaimun jälkeen sekä käsivarsien kohotuksen jälkeen. Mikäli kaipaat etupuolelta suljettavaa mallia, kannattaa sinun tutustua Lipoelasticin® AP-irtohihamalliin.

AS-mallissa on kyynärpään alapuolelle ulottuvat, pitseillä somistetut hihat. Muiden Lipoelasticin tavoin AS-malli on valmistettu classic-materiaali, jonka ansiosta materiaali on hengittävää, antibakteerista ja joustavaa sen kuitenkin tarjotessa optimaalin tuen ja painetason toimenpidealueelle. AS-irtohihat tehostavat ja nopeuttavat toipumisprosessia merkittävästi.

AS-irtohihat kiinnitetään takapuolelta säädettävillä hakasilla (kaksi eri kiinnityskohtaa). Koska AS-irtohihoissa on säätövaraa, soveltub´vat yhdet irtohihat käytettäväksi koko toipumisprosessin ajan. Hakasten alla on ensiluokkaiset pehmusteet estämässä hankaumien tai epämiellyttävyyden tunteen syntymistä.

SUOSITELTU KÄYTTÖTARKOITUS: Käsivarsien rasvaimun jälkeen sekä käsivarsien kohotuksen jälkeen.

VALMISTUSMATERIAALI: 72% polyamidia, 28% elastaania.

VÄRIVAIHTOEHDOT: Beige ja musta.

KOKOVAIHTOEHDOT: S-XL (käsivarrenvarren ympärysmitta 26-37 cm, ympärysmitta kyynärpään alta 23-31 cm).

Koko

S, M, L, XL

Väri

Beige, Musta