AP

35,50

Lipoelasticin® AP-malli on edestä suljettava irotohihamalli. Malli soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi käsivarsien rasvaimun jälkeen, kainalokuoppien rasvaimun jälkeen sekä käsivarsien kohotuksen jälkeen. Mikäli kaipaat takapuolelta suljettavaa mallia kannattaa sinun tutustua Lipoelasticin® AS-irtohihamalliin.

AP-mallissa on kyynärpään alapuolelle ulottuvat, pitseillä somistetut hihat. Muiden Lipoelasticin® tavoin AP-malli on valmistettu classic-materiaali, jonka ansiosta materiaali on hengittävää, antibakteerista ja joustavaa sen kuitenkin tarjotessa optimaalin tuen ja painetason toimenpidealueelle. AP-irtohihat tehostavat ja nopeuttavat toipumisprosessia merkittävästi.

AP-irtohihat on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi. Ne kiinnitetään etupuolelta hakasilla. Hakasten alla on ensiluokkaiset pehmusteet, jolloin hankaumia tai epämiellyttävyyden tunnetta ei pääse syntymään. Yhdet AP-irtohihat soveltuvat käytettäväksi koko toipumisprosessin ajan, sillä ympärysmitta on säädettävissä em. edestä kiinnitettävien hakasten avulla (kolme eri kiinnityskohtaa).

SUOSITELTU KÄYTTÖTARKOITUS: Käsivarsien rasvaimun jälkeen, kainalokuoppien rasvaimun jälkeen sekä käsivarsien kohotuksen jälkeen.

VALMISTUSMATERIAALI: 72% polyamidia, 28% elastaania.

VÄRIVAIHTOEHDOT: Beige ja musta.

KOKOVAIHTOEHDOT: S-XL (käsivarrenvarren ympärysmitta 26-37 cm, ympärysmitta kyynärpään alta 23-31 cm).

Koko

S, M, L, XL

Väri

Beige, Musta