NAGOR RINTAIMPLANTIT – KATTAVIN TAKUU JA PARAS VALINTA

Nagor Impleo – rintaimplantti.

Nagorista tekee ainutlaatuisen monet asiat. Yksi syy on se, että kyseisen implantin kehoonsa valinneet naiset arvostavat laatua ja turvallisuutta.
Nagor saa alkunsa Euroopan suurimman rintaimplanttivalmistajan luona. GCAesthetics on Euroopan suurin rintaimplantti valmistaja ja sijaitsee Isossa-Britanniassa. Nagorista puhuttaessa korostetaan eurooppalaista laatua siksi että implanttitehtaat yleisesti sijaitsevat vähän kauempana, esimerkiksi Koreassa tai Costa Ricassa. Nagor-rintaimplantin turvallisuus on tutkittu ja todistettu. Kaikki Nagorin implantit on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista yhteistyössä plastiikkakirurgian ammattilaisten kanssa. Ne ovat suunniteltu ja valmistettu ISO 13485/9001-laatustardardien mukaisesti.

Nagor Implanttien laadunvalvontajärjestelmä täyttää ISO-, EN ja CE-standardien asettamat vaatimukset. Kaikille Nagorin implanteille on myonnetty CE-turvallisuusmerkintä (Conformité Européene) koko EU-alueelle. Tämä tarkoittaa sitä että Nagor-implanttien valmistaja takaa että heidän valmistamansa implantit täyttävät Eu-direktiivien vaatimukset. CE-merkintä takaa myös sen, että kaikki Nagorin rinta-, kasvo ja vartaloimplantit ovat läpäisseet vaativat, EU:n direktiivien niille asettamat tarkistukset.

Nagor implanteilla on myös ED-Medical Device direktiivin (93/42/EEC) korkein luokitus mikä tarkoittaa että implanttien laatu on tutkitusti korkeinta turvallisuus luokkaa.

Mikäli Nagor implantti rikkoontuisi ei sen sisältä valuisi implantin kuorikerroksien ulkopuolelle sen sisällä olevaa kohesiivigeeliä.

Nagorin pyöreissä ja anatomisesti muotoilluissa rintaimplanttivalikoimissa on tarjolla kattava valikoima erikorkuisia rintaimplantteja, joista löytyy jokaiselle juuri oikea vaihtoehto. Nagorin rintaimplantteja on mallista riippuen saatavilla neljällä eri projektiolla (sivuprofiilin korkeudella). Projektio voi asiakkaan tarpeesta/toivomuksesta riippuen olla joko matala, keskikorkea, korkea tai ekstrakorkea. Myös rintaimplantin korkeus on implanttiallista riippuen valittavissa kolmen eri vaihtoehdon välillä. Asiakas voi toivomuksestaan valita joko matalan, keskikorkean tai täysin korkean implantin.

Nagor on myös luonnollisen pehmeä ja 100% täytetty. Siitä pidetään koska siinä ei ole löysää tilaa 100% täyttöasteen ansiosta, joka näkyisi läpi rinnasta ikävinä juonteina tai ryppyinä. Implantin reunat ovat pyöreät joten sen voi laittaa myös hoikemmille naisille ilman että reunat näkyisivät  läpi. Nagor – impleo implanttien valinneet saavat elinikäisen takuun mm. 3 ja 4-asteen kapseloitumista vastaan, joka ei raukea edes imetykseen. Markkinoiden kattavimpaan takuuseen voi kokonaisuudessa tutustua http://nagor.com/pdf/Warranty_PDF_Nagor.pdf

Valmistaja tarjoaa ainutlaatuisen takuun ja siksi Nagor on niin monen arvostetun kirurgin, Plastiikkakirurgian yritysten ja laadukkaiden Nagor-naisten valinta.

Tutustu Nagor tuotteisiin https://nagor.fi/nagor/

Sinä valitset – Sinä päätät!