NAGOR-NAINEN EMILIA – 4 LAPSEN ÄITI JA KAUNIS IHMINEN

Nagor nainen ja ylpeä siitä.

Voiko naista määritellä implanttimerkin mukaan. Miksipä ei voisi. Onko olemassa tietynlaisia ominaisuuksia, jotka yhdistävät Nagor-naisia. Leikitelläänpä ajatuksella. Tapaamme työssämme paljon Nagor-naisia ja heitä todellakin yhdistää tietyt asiat. He ovat valinneet Nagorin koska he ovat halunneet parasta ja arvostavat laatua. Miksi he sitten ovat ajatelleet juuri sen implantin olevan parasta, kun tarjolla on useita eri vaihtoehtoja. Onko se laatu, luotettavuus, alan ylivoimaisesti parhaat takuut vai ehkä jokin muu asia. Ovatko he kenties päätyneet arvostetun kirurgin luo, joka tarjoaa Nagor laatua.
Emme halua kuulostaa vain sanahelinältä, joten avataan hieman taustoja.
Luonnollisuus, kauneus. Implantit ovat todellakin erilaisia, ne tuntuvat ja näyttävät erilaisilta. Niiden pehmeys, täyttöaste, pinta ja muoto ovat erilaisia. Silmät näkevät ja kädet tuntevat.
Entä se luotettavuus. Pelkkä kauneus ei riitä, mikäli sillä ei ole takuita. Mitä Nagor sitten takaa. Usein kuulee sanottavan, ettei takuita ole mistään- se ei pidä paikkaansa. Nagor ei takaa ikuista onnea mutta elinikäisen takuun koskien useita asioita se kuitenkin takaa ja vieläpä automaattisesti. Asiakkaan ei tarvitse itse pitää huolta vuosittain siitä että takuu pysyy voimassa eikä hänen tarvitse myöskään maksaa siitä. Entä se kapseloituminen…Ei huolta ! Elinikäinen takuu myös 3 ja 4 asteen kapseloitumiselle, mikä ei raukea vuosiin eikä edes imetykseen. Mikäli implantin vaihto kuitenkin esimerkiksi kapseloitumisen vuoksi tulisi ajankohtaiseksi voi asiakas myös vaihtaa implantin kokoa ilman veloitusta. Kovia lupauksia mutta niitä voi antaa kun tuote edustaa laatua ja luotettavuutta. Vastaavia takuita ei implanttimarkkinoilla ole saatavilla.

Millainen nainen sitten päätyy Nagoriin. Ainakin hän on vaativa ja haluaa parasta. Hän arvostaa laatua, sekä haluaa minimoida kaikki mahdolliset riskit mitä implantteihin liittyy. Hän on tarkka ja valveutunut.
Nainen joka tietää mitä tahtoo, sellainen on Nagor nainen.

Lue aidon Nagor-naisen Emilian mietteitä rintaimplanteista:

Helmikuun Nagor-nainen on itsevarma ja upea neljän lapsen äiti Emilia. Hei! Olen Emilia, kohta 38-vuotias nainen…

Posted by Nagor Finland on Monday, 12 February 2018