Käyttöehdot

Verkkokaupan MT ESTETIC OÜ (jäljempänä ’verkkokauppa’) omistaja sijaitsee Tallinnassa, Virossa.

Myyntisopimuksen, tuote- ja hintatietojen voimassaolo
Myyntiehdot koskevat tavaroiden ostoja verkkokaupasta.
Verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat on merkitty tuotteiden vieressä. Samoin tuotetiedot. Hintaan lisätään toimitusmaksu.
Toimituskulut määräytyvät ostajan sijainnin ja toimitustavan mukaan. Toimituskulut näkyvät, kun ostaja tekee tilauksen.
Kaikki hinnat ovat euroina (€).

Tilauksen tekemisen yhteydessä
Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin tilataksesi ne. Täytä kaikki vaaditut kentät ja valitse sopivin toimitustapa tilauksen suorittamiseksi. Kokonaiskustannukset näkyvät näytöllä. Voit maksaa turvallisesti seuraavilla Maksekeskus AS:n tarjoamilla maksutavoilla:
Viron pankkilinkit: Swedbank, SEB, Luminor,LHV, Coop Pank, Pocopay ja Liisi ID
Suomen pankkilinkit: Aktia, Ålandsbanken, Danske, Handelsbanken, Nordea, Oma
Säästopankki, Pohjola, POP Pankki, S-Pankki, Säästopankki
Visa / MasterCard-luottokorttimaksut
Huom! Kun käytät pankkilinkin maksua, vahvista tilaus ja napsauta sitten ”Palauta kauppiaalle” -painiketta.
Maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot siirretään valtuutetulle henkilötietojen käsittelijälle Maksekeskus AS:lle. Sopimus tulee voimaan, kun maksettava summa siirretään verkkokaupan pankkitilille.
Jos emme pysty toimittamaan tilattuja tavaroita varastojen loppumisen tai muun syyn vuoksi, ostajalle ilmoitetaan asiasta mahdollisimman pian ja maksetut rahat (mukaan lukien toimituskulut) palautetaan viipymättä, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa ilmoituksen vastaanottamisesta.

Lähetys
Tavarat lähetetään seuraaviin maihin: SUOMI, VIRO, käyttäen Itella Smatrpostia.
Nämä vaihtoehdot ovat saatavilla tilauksen vastaanottamiseen: pakettiautomaatit, nouto postista.
Ostaja vastaa toimituskuluista, ja vastaavat hintatiedot näkyvät toimitustavan vieressä.
Kaikki lähetykset Viroon ja Suomeen saapuvat yleensä ostajan määrittämään määräpaikkaan 7 – 14 työpäivän kuluessa myyntisopimuksen voimaantulopäivästä. Kaikki Viron ja Suomen ulkopuoliset lähetykset saapuvat takuuvarmasti 30 kalenteripäivän kuluessa. Meillä on poikkeustapauksissa oikeus toimittaa tavaroita 45 kalenteripäivässä.

Peruuttamisoikeus
Tilauksen vastaanottamisen jälkeen ostajalla on oikeus vetäytyä verkkokaupan kanssa solmitusta sopimuksesta 14 päivän kuluessa. (Tuotteesta riippuen ostajalla ei välttämättä ole peruuttamisoikeutta; tällaisessa tapauksessa vastaavat tuotteet ja palvelut on lueteltava ja niiden on oltava lain lainsäädännön taajamista.)
Peruuttamisoikeus ei ole voimassa, jos ostaja on oikeushenkilö.
Jotta voit käyttää 14 päivän peruuttamisoikeutta, et saa käyttää tilattuja tavaroita millään muulla tavalla. Pakkauksen tulee olla avaamaton ja ehjä.
Jos tavaroita on käytetty muuhun tarkoitukseen kuin on tarpeen tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan varmistamiseksi tai jos on merkkejä käytöstä tai kulumisesta, verkkokaupalla on oikeus alentaa palautettua määrää tavaroiden arvon laskun mukaisesti.
Tavaroiden palauttamiseksi sinun on annettava peruuttamisilmoitus sähköpostiosoitteeseen mtestetic(at)gmail.com 14 päivän kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta.
Ostajan ei tarvitse maksaa palautusmaksuja.
Ostajan on palautettava tavarat 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen toimittamisesta tai esitettävä todisteet siitä, että hän on luovuttanut tavarat rahdinkuljettajalle edellä mainitussa määräajassa.
Kun verkkokauppa vastaanottaa palautetut tavarat, sen on palautettava ostajalle välittömästi mutta viimeistään 14 päivän kuluttua kokonaisuudessaan ostajalta sopimuksen perusteella vastaanotettu maksu.
Verkkokaupalla on oikeus kieltäytyä palauttamasta sitä, kunnes palautettavat tavarat on vastaanotettu tai kunnes ostaja on toimittanut todisteen tuotteiden palauttamisesta sen mukaan, kumpi tapahtuu ensin.

Jos ostaja on valinnut eri lähetysmuodon kuin verkkokaupan tarjoama halvin tavanomainen lähetysmuoto, verkkokaupan ei tarvitse korvata tavanomaista toimituskustannusta ylittäviä kustannuksia.
Verkkokaupalla on oikeus vetäytyä myynnistä ja vaatia ostajaa palauttamaan tavarat, jos verkkokaupassa olevien tavaroiden merkitty hinta on virheen vuoksi huomattavasti tavaroiden markkinahintaa alhaisempi.

Vialliset tavarat
Verkkokauppa on vastuussa, jos ostajalle myydyt tavarat eivät ole sopimusehtojen mukaisia tai toimitushetkellä on jo ollut puutteita, jotka ilmenevät kahden viikon kuluessa tavaroiden toimittamisesta ostajalle. Tällöin oletetaan, että vika oli olemassa toimitushetkenä. Verkkokaupan vastuulla on todistaa toisin.
Ostajalla on oikeus kääntyä verkkokaupan puoleen kahden viikon kuluessa vian esiintymisestä sähköpostitse (lisää sähköposti) tai soittamalla (asetapuhelin nr).
Verkkokauppa ei ole vastuussa vioista, jotka syntyvät tavaroiden ostajalle toimittamisen jälkeen.
Jos verkkokaupasta ostetuissa tavaroissa on vikoja, joista verkkokauppa on vastuussa, verkkokauppa korjaa tai vaihtaa vialliset tavarat. Jos tavaroita ei voida korjata tai vaihtaa, verkkokaupan on palautettava ostajalle kaikki myyntisopimukseen liittyvät maksut.
Verkkokauppa vastaa kuluttajan valitukseen kirjallisessa muodossa tai kirjallisen jäljentämisen mahdollistavassa muodossa 15 päivän kuluessa.

Henkilötietojen suoramarkkinointi ja käsittely
Verkkokauppa käyttää vain ostajan syöttämää henkilötietoa tilauksen käsittelyyn ja tavaroiden lähettämiseen ostajalle. Verkkokauppa välittää henkilötietoja kuljetuspalvelun tarjoajalle tavaroiden toimittamiseksi.
Verkkokauppa lähettää uutiskirjeitä ja tarjouksia ostajan sähköpostiosoitteeseen vain, jos ostaja on ilmaissut halunsa vastaanottaa ne syöttämällä sähköpostiosoitteensa verkkosivustolle ja ilmoittamalla haluavansa vastaanottaa suoraa postia.
Ostaja voi milloin tahansa kieltäytyä sähköpostiosoitteeseensa lähetetyistä tarjouksista ja uutiskirjeistä sähköpostitse tai noudattamalla tarjouksen sisältävässä sähköpostiviestissä olevia ohjeita.

Riitojen ratkaiseminen
Kaikki ostajan verkkokaupasta tekemät valitukset tulee lähettää sähköpostitse tai soittamalla.
Jos ostaja ja verkkokauppa eivät pysty ratkaisemaan riitaa sopimuksella, ostaja voi ottaa yhteyttä kuluttajariitakomiteaan. Kuluttajariitakomitealla on toimivalta ratkaista ostajan ja verkkokaupan välisestä sopimuksesta johtuvat riidat. Kuluttajariitalautakunnassa riitojen ratkaiseminen on ostajalle maksutonta.
Ostaja voi myös kääntyä Euroopan unionin riitojenratkaisuelinten puoleen.